[Köpråd] Kombi med drag ~80k

Tjena!! Börjar bli mer och mer sugen på att sälja Audin och skaffa mig en kombi med drag. Har kollat runt lite men inser att det är en j*vla djungel. De modeller jag fastnat lite för är Audi A4 1.8TS 03-06, Volvo V50 T5 04-07 & Saab 93 Aero V6 05-08. Bör jag kolla upp efter nån annan modell? Spontant vill jag prova på nåt nytt märke men min nuvarande Audi har gått helt felfritt efter 5 års ägande. Finns det nåt speciellt med ovan nämda modeller att hålla koll på? Är nån av dom extra känsliga för rost? Hur ser serviceintervallen och priserna ut för ovan nämda modeller? Kraven i övrigt jag har är: [*]Kombi [*]Drag (ska inte dra regelbundet, men skönt att slippa låna bil när man väl ska) [*] ~200hk+ [*]Manuell v-låda [*]4-hjulsdrift behövs inte Över och ut!Svar på inlägget: [Köpråd] Kombi med drag ~80kBMW 330i Touring 02-04, hur är dom?


Saab 9-5 är sjukt mycket bil för pengarna nu. Kan kanske bli svårt att sälja den senare iofs men behåller du den 5-6 år så är det nog inga problem. Bmwn blir du säkert inte missnöjd med men jag tror som sagt att du får mer för pengarna med en saab:)


http://www.blocket.se/malmo/Opel_Vectra . =7&w=3 kanon bil för att köra till vardags med större än Volvo V70 av samma årsmodell ganska snygga finns även med 280hk även dom går att hitta i den prisklassen *280hk* kom 2007


Det är en härlig modell med en härlig motor som absolut är värd en provkörning, ingen bil är fri från nackdelar men 3-serie är pålitlig och överkomlig att äga om den sköts korrekt. Men var noggrann när du provkör bilen och köp inte ett exemplar som någon lekt runt med, hellre en bil med barnstolar i baksätet än en sänkt bil med öppet luftfilter rent generellt.


Funderar att åka och kika på en 330i nu till helgen.. Vad bör man kolla upp?


Autopower sammanfattar det bra i den här länken:http://www.autopower.se/Guider/Begagnatguiden/E46/Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka