Köpråd Mazda 3 MPS

Tja. Som topic säger så vill jag ha för/nackdelar med köpråd om Mazda 3 MPS. Jag satt i en för något år sedan och jag gillade den skarpt. Några kända fel eller något man bör kolla på när man köper en? Hur är servicen på dessa? Dyra? Något man kan göra själv? Man är lite bortskämd utan att behöva nolla felkoder på äldrebilar mm. //Martin



Svar på inlägget: Köpråd Mazda 3 MPS



www.mazdaspeed.se där finns nog info om allt du undrar


Har en Mazda 3 MPS i toppskick till salu, gått bara ca 5500 mil. http://www.blocket.se/helsingborg/Mazda . _3&w=1 Du kan se lite info om bilen på min sida också. Känner inte till några kända fel tyvärr, har haft min i mer än 1 år nu och aldrig haft problem med den, nu har den iofs inte gått så långt heller. Utmärkt bil som är både praktisk och roligt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka