Köpråd: Mitsubishi lancer

Alltså om dom går bra i motorn å om dom är någorluda pigga. Okej du får ursäkta mig men tänkte inte på det, får komma ihåg det till nästa gång:)



Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi lancer



Har ägt en Lancer -93 GLi, (tror du kollar på modellen före, eftersom du pratar om hatchback). Men kan säga så här, det är den bästa bil jag någonsin ägt, aldrig något strul och starta t.om. i -32 grader med kall motor och utan motorvärmare. Min syster äger den idag och nu under tre år den varit i familjen så har jag utanför vanlig service bytt stötdämpare fram (600kr från tyskland inkl. frakt) och blockvärmare. Men då är denna bil en Norrbottens inlandsbil, inget sitter fastrostat, för en 20 år gammal bil är den en dröm och skruva i. Dock väldigt bullrig inuti, vilket var orsaken till att jag faktiskt bytte bort den, jag ville ha en mer bekväm bil och köra då jag brukar köra ganska långa sträckor. Detta var förövrigt min tredje Mitsubishi och är i överlag mest nöjd med det märket av alla jag ägt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka