Köpråd: Pigg småbil

Igår blev men Seat Cupra påkörd i sidan av en person som inte tittade sig för när hon körde ut i en korsning. Bilen blev rätt kvaddad, ramsne och allt såntdär roligt. Då den med största säkerhet kommer lösas in behöver jag hitta någon ny rolig bil. Så jag behöver lite förslag. Jag letar en bil som är rätt liten pigg och rolig att köra runt 20-25k. Seat cupra eller motsvarande är bra. Så mellan 1000-1200 kg o ca 150 hk och uppåt. Några förslag ?



Svar på inlägget: Köpråd: Pigg småbil



Lotus Elise!


Haha, liiite utan för budgeten


golf vr6 du borde hitta en ganska fräsch för 25 tusen !


Köp en bmw e36 320, plocka ur allt onödigt så får du ner henne till 1100kg o så lägger du pengarna du kan sälja inredningen för på ett rakt-avgassystem i polerat rostfritt system


Mazda miata. Bakhjuls driven och riktigt bra chassi. Ofta billiga nu inför vintern.


http://www.blocket.se/sodermanland/Alfa . 14&w=2 http://www.blocket.se/orebro/Alfa_147_2 . 14&w=2


Golf vr6 är inget jag är intresserad av faktiskt, lite för vanlig inte speciellt vacker Det vore ju nästan en plan johan Tror inte jag får en hyffsad miata för 25 k dock. o jag kommer nog aldrig köpa en alfa


Civic Vti 92-95


MG 160 ZR. Något av det roligaste jag kört på 4 hjul. (Ja, jag vet att MG har konkat men reservdelar finns ju fortfarande att få tag på)






http://www.blocket.se/dalarna/Seat_Cord . _9&w=3


Golf 2 gti 16v går riktit bra och är lättskruvade m.m


Är osäker på vikten men en Audi A3 1.8t skulle nog passa. Riktigt roliga att köra. Blir dock till att gå upp i miltalen om du vill ha Quattro-modellen. http://www.blocket.se/varmland/Audi_A3_ . 14&w=3 http://www.blocket.se/orebro/Audi_A3_1_ . amp;last=1


Härligt med mkt svar! Mg zr 160 har jag funderat på faktiskt, men vill gärna provköra en innan jag åker långt för att kolla på en och det verkar lite svårlöst. Cordoban som länkades har jag faktiskt som bilen jag funderar på mest just nu, den verkar rätt lovande.


En lite Golf Polo Gti då?


dom gamla har bara 100hk inte så skoj... därimot en lupo gti 125hk 6vxl låda men!!! dom kostar mer än så tyvärr tror nog cupran är det vassaste man kan hitta i den prisklassen.. golf vr6 är inget vidare tyngre bil och knappt mer effekt. är endå 150hk i cupran.


några små som ja e sugen på är fiesta st eller mini cooper s edit, sorry tänkte inte på budgeten, kan va lite över dessa..


Golf iv Gti, väger dock 1300 cirka men 150hästar


Håll dig långt bort från MG ZR160..finns en anledning till varför dom kostar som dom gör och inte blev nån direkt framgång. här är några tips Focus ST170 http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Fo . amp;last=1 Honda prelude http://www.blocket.se/stockholm/Honda_P . =6&w=3 Peugeot 306 GTi http://www.blocket.se/trelleborg/Peugeo . =6&w=3


Honda preluda säg ju inte fel ut. Ska spana runt lite på sånna!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka