Köpråd: Ny bil, vilken ska man välja??

Hej, Såg att den här avdelningen av forumet är kanske mer korrekt att fråga om just köpsråd. Behöver kunniga personer om bilar som kan ge mig råd o förslag. Här är min förgående post: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=287123



Svar på inlägget: Köpråd: Ny bil, vilken ska man välja??



Jag tog mig friheten att kopiera över din föregående post hit så det blir lite enklare att överblicka ämnet, men jag undrar vad du söker i en bil och hur mycket du kör per år? Diesel har sina fördelar men på den här typen av bil blir skillnaden i förbrukning inte stor och en turbodiesel har betydligt mer komponenter som kan kräva underhåll eller reparationer jämfört med en enkel och bensindriven sugmotor, som i fallet Fiesta 1.25 jämfört med 1.6TDCI till exempel. Ett trevligt alternativ är Skoda Fabia:http://www.blocket.se/blekinge/Skoda_Fa . 20&w=3 http://www.blocket.se/uppsala/Skoda_Fab . 20&w=3 Men ska man vara rättvis har varken den senare automatlådan som heter DSG eller märkets TSI-motorer varit helt felfria på tal om dieselmotorer enligt ovan, men den äldre Skodan bör inte ge dig några problem.


http://www.blocket.se/stockholm/Mitsubi . 11&w=1 här är en bensin snål bil som kanske passar dig mer


Ahhh... Tackar er båda för förslagen men gillar inte riktigt hurt bilarna ser ut.


Fiestan har inte bytes intervall på partikelfiltret. *hint hint*


Det säger mig inte så mycket Malheus Men jag antar att det är en dålig sak. Funderar på den svarta Hyundaien, några åsikter där?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka