Köpråd: Saab 9-5 2.3t 03 -> eller Saab 9-3 2.0t 03 -> ?

Tjena! dags för mitt första inlägg här på garaget Nu är det tid för mig att köpa min helt egna bil och har då fastnat mellan dessa 2 modeller som rubriken lyder. Det jag undrar är vilken borde jag satsa på? Har läst och hört mycket om de två olika bilarna men vill nu ha erat syn på saken! Många säger att om jag vill ha en ''sportigare'' bil borde jag välja 9-3, medan många säger 9-5. Så frågar er vilken borde jag köra på? Jag vill ha en rolig bil att köra samt med lite drag i! Kanske kan säga att budgeten går upp till 60k ungefär. TackarSvar på inlägget: Köpråd: Saab 9-5 2.3t 03 -> eller Saab 9-3 2.0t 03 -> ?Personligen tycker jag Saab 9-5 är bra mycket snyggare! För 60k kan du ju få en riktigt fräsch http://www.blocket.se/orebro/SAAB_9_3_1 . =7&w=3 Dvs nya modellen efter 08 och då skulle jag säga 9-3 enkelt. Letar du lite så kommer du hitta en fin Sedan definitivt! Om vi snackar innan 06 så tycker jag personligen 9-5.


Jo blir nog mellan 03 och 06 i årsmodell. Har kört en del Saab 9 5 2.3t kombi, Den duger fint! Men har ju inte kört 93 så kan inte jämföra. Ska nog köpa en sedan också!


Köp -04 eller nyare på 9-5. De fick ett nytt motorblock och ny vevhusvent från fabrik för att undvika motorproblemen som drabbade de tidigare. Och det funkade galant!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka