Köpråd - Billig kombi

Hej som rubriken lyder vill jag ha köpråd på billiga kombibilar, då jag ska få mitt första barn i Augusti iår så vill ja sälja S40:n och köpa mig en större bil som helst både barnvagn och en liten bas kan få plats i haha Krav:Billig att köpa. Runt 10-15k max. Billig i skatt absolut inte mer än 2k ungefär. Billig i försäkring. Bensinsnål inte över 0.8 helst Billig att laga. Vet att dessa krav inte är låga men ja tror definitivt bilen finns där ute, kan såklart kompromissa med skatten om bilen drar lite bensin (0.6cirka) och är relativt billig o laga. Tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd - Billig kombibilen som ploppar upp direkt: Opel Vectra alternativt Astra bra skick ägt flertalet äger en vectra nu.. 2100mil på 4månader inte lagt ett öre på den. Går tystare än min Audi samt merca.. 1.8 bensin drar 0.6. skatt på 1600kr ca har jag för mig kolla årsmodell från -99 då kom faceliften.


Okej ja har fått för mig att opel har mycket fel men det kanske var mer förr tillbaka det vet en omega min familj hade förr allt gick sönder på den (årsmodell 92) Ska kolla lite på vectra då


Alla bilar krånglar mer eller mindre men du får inte mycket mer bil du ger för en Vectra idag .. en 2001-2002 går på 10-12 000sek idag.. det är nästan gratis man får Ac elhissar multifunktionsratt absbromsar ofta dragkrok osv inte dyra i underhåll heller.. det mesta finns på biltema en styrled te.x för 129kr... det är gratis haha.


Oj det lät ju riktigt trevligt faktiskt! Får ta o kolla på en vectra då om ja hittar nån trevligKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka