Köpråd: Liten, säker andrabil.

Behöver inom kort en bil till. Kommer endast att rulla 20-40mil/mån. Blir dyra mil, men tyvärr måste jag. Har följande krav, max 50000kr, liten, hög säkerhet, driftsäker. Funderar på följande Fiesta 2002-2008 Fiesta 2009- Yaris 2006- Peugeot 307 2006- Fabia 2008- Focus 2006- Vill helst ha Yaris eller Fiesta 2009-. Jag vet att de brukar ligga strax över min budget, men ibland så dyker det upp billigare exemplar. Peugeot 307 är billigare, men den franska kvaliten(?) Kan ändå tänka att eftersom jag kommer att köra så lite med den så kanske modell inte spelar så stor roll? Även om P 307 kanske strular oftare än ovan nämnda bilar, så kanske det inte blir så mkt strul pga den lilla körningen. Och Fiesta 2002-2008, är de bättre än P 307? Tacksam för alla synpunkter.Svar på inlägget: Köpråd: Liten, säker andrabil.ta väck liten o köp en v70 98-00


Opel Corsa är bra skit.


Dessa småbilar kan tyvärr aldrig vara lika säkra som en större tex en V70. Så man får kompromissa lite, antingen nån dl mer i soppaförbrukning eller sin egen säkerhet.


H*n söker ingen Volvo /Merca el dyligt.Trådskaparen söker en hyggligt säker liten bil!Skulle satsa på en Yaris lite tråkig.Men ingen tokig affär!


Bmw Compact, kommer bli min andra bil en lång tid framöver


Säger också Yaris.


Haha Yaris modellen är för hemtjänst, köp en B eller A klass om du vill ha en bra märke som håller livet ut.


Fiestan från 08a och nyare har sällan några problem..Det enda jag har bytt på dessa är knappen för att öppna bagageluckan. Störta jobbet var en styrväxel, men den ägaren hade kört in i en trottoar så även fälgen gick sönder.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka