Köpråd: nybörjarprojekt

Hej hej! Jag letar efter en bil att ha som nybörjarprojekt för max 20.000. Skattebefriad är ett stort plus men inte ett måste. Måste vara bakhjulsdriven och lättmekad med billiga delar. Ingen 740 eller 240! Har kollat lite på volvo amazon, men jag vet inte hur det är med delar till dom?Svar på inlägget: Köpråd: nybörjarprojektAntar att 940 inte är aktuellt heller. Varför inte en tidig 240? De är jävligt nice


Nej det är det inte Men jag är inte helt mot en tidig 240.


Om du vill ha billiga delar är det sent 80 eller 90 tal som gäller..för då finns det oftast delar. Annars blir det att söka.. Pssst, har en 343a Variomatic -83 jag vill bli av med.


Varför bakhjulsdriven? Ska du fixa upp en gammal bil där ambitionen är att den ska gå att drifta med? Då lär den varken vara speciellt rolig eller heller överleva länge. Mitt förslag är en Golf 1. Klassisk, enkel, finns hur mycket delar som helst.


Nej ingen drifting.. Tanken är att jag ska ha en bil som jag kan lära mig meka på. Jag har alltid bara haft framhjulsdrivna bilar och vill ha en bakhjulsdriven bil nu. Så det är egentligen inte ett måste med bakhjulsdrivet. En golf kan vara något.


en bmw e30 ? eller någon gammal 5 serie eller annat tufft http://www.blocket.se/dalarna/BMW_633cs . _8&w=3 där lär du inte förlora pengar iaf


Det blev en volvo amazon -65. Kommer lägga upp en projekt tråd nästa vecka när jag har fått hem den


Synnerligen trevligt! Lycka till.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka