Köpråd Saab 9-3 2006

Tjena allesammans har under en tid funderat på att köpa en bil och bestämde mig ganska snabbt att jag ville ha en saab av nyare årsmodell 05+ men eftersom jag studerar på heltid med en tight budget har det inte varit något som fallit mig smaken i min prisklass tills idag då det kom upp en Saab 9-3 från 06 med en del problem dock låga mil. Enligt mig är det väl inga superproblem men jag är inte jättekunnig, dock är farsans polare bilmeck så tänkte lämna iväg den till honom med det jag inte klarar av. Så vad tycker ni är det något att ha? vad lär det gå på? Säg till om jag varit otydlig eller så på något sätt Tacksam för alla svar Länk till blocket annons: http://www.blocket.se/stockholm/Saab_93 . amp;last=1 Mvh ErikSvar på inlägget: Köpråd Saab 9-3 2006av annonsen att döma verkar den ju va ganska skrotfärdig 4 hjul kass eventuellt skev framvagn+länkarm mm


Bara vindrutan kostar 6000:- i inköp så räkna med minst det dubbla innan du har en något så när fungerande bil. Men varför lägga pengar på ett så här tveksamt objekt.


Men tänk om det inte är så farligt. Då är det väl en bra bil till ett bra pris?


Hittat en för 3500kr. Vad skulle du föreslå i 35k klassen då?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka