Köpråd: NOT

Varning för att handla av bildelaronline24.se ! Hade jag visst det fanns en sida att kolla företaget på se.trustpilot.com hade jag aldrig handlat där själv. Jag behövde en drivaxel till Golf GTI Turbo, råkade googla fram bildelaronline24.se. Tyckte inte den axel som kom upp vid sökningen var likadan som den som satt där, så jag kontaktade supporten och fick ett svar med beställnings nummer till den som skulle passa. Samma axel som jag fick upp, tänkte att de kan väl sådant där så jag beställde. Axeln kom, och passade inte. Kontaktade bildelaronline24.se, fick svar, den passar! Gav mig inte, finns inte en chans att man kan montera den på min bil. Jag skickade bilder, förklaringar och all information som fanns att tillgå om min bil, likväl fick jag gång på gång beskedet att jag fått rätt axel, men även att de fattat beslut om att jag fick returnera den, på egen bekostnad. Eftersom inte felet begåtts av mig anser jag att de borde stå för returen, som dessutom är så dyr för en privatpersoner i Sverige att det troligen blir billigare att kasta axeln i stället. Men jag behöver fortfarande en axel. Kollar om http://www.mister-auto.se/sv/ har. Knappar in reg.nr, jodå, de har tre att välja mellan, ringer V.A.G för att kolla, finns två som passar till min bil och mister-auto.se säljer en av dem, köper så klart. Kontaktar bildelaronline24.se för nu måste de inse att de rekommenderade fel axel. Fick nyligen svar som lyder: Dear Customer, Since our technicians say that the spare part is supposed to fit due to your car details, then the return of this spare part is to be carried out at your expenses. Best regards, Emma Weber Customer support Hur ska jag tolka detta? Att VW har monterat in fel drivaxlar vid tillverkningen av Golf 4 GTI Turbo, eller? Är det så att bildelaronline24s " tekniker " bestämmer vad som ska säljas? Hyllvärmare eller med högsta förtjänst? Allt jag skrivit kan jag verifiera, utom samtalet med V.A.G. Jag hoppade i galen tunna, gör inte det ni med. Till sist, någon som behöver en sprillans ny drivaxel till fyndpris?Svar på inlägget: Köpråd: NOTIntressant topic måste jag säga..


Man vill ju så många som möjligt ska läsa med förhoppning att det märks i försäljningen i detta skitföretag så att de förstår att bättra sig. Jag gillar konkurrens så önska deras frånfälle gör jag inte, inte om de bättrar sig.


Säkert rätt låda men fel innehåll så därav så ger dom sig inte att dom skickat fel har beställt massor av dom aldrig fått något som inte passar. Men verkar vara surt ifall man får betala returen själv


Det är risken man tar är man tar fram snåljåpen i sig och beställer grejer från utomlands. Medveten risk jag själv tagit flera ggr. Vill man vara säker, beställ från sverige så har du lagen på din sida även om det kostar ett par kronor extra.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka