Köpråd: 4x4 till vintern

Hej, trött på att köra fast i snön så vill ha nå fyrhjulsdrivet till vintern. Helst nån fyrkantig gammal bil. Ex. Jeep cherokee, gamla modellen. Vill ha en jeep alltså, helst någon som är relativt lättskruvad och som går att höja å få på större däck på. Ska inte vara nån gammal v8 som drar 10l/milen. Under 20. Helst strax under 10 000kr. Har åkt en gammal terrano och dom gillar jag men verkar vara svår att få tag på?Svar på inlägget: Köpråd: 4x4 till vinternVärldens i särklass absolut manligaste 4x4 http://www.blocket.se/angelholm/Suzuki_ . 18&w=3


Tvek asså, vill ha nå stort å redigt. Fylld med extraljus på taket å 33" godzilla däckz En fråga bara, är de lagligt att köra med 33"? Finns förmodligen inga vinterdäck som är så stor(för en rimlig summa). Å va kostar ett par såna däck?


Mitsubishi pajero?


Du vill ha just en Jeep skriver du, men vill ändå köpa en Terrano? Terrano tillverkas inte av Jeep, det är en Nissan. Cherokee eller Comanche är de två Jeep som finns runt din budget. Grand Cherokee är även den en trevlig Jeep, du får troligtvis ett sämre exemplar om du köper en sådan då de vettiga brukar betinga högre pris.


Jeep brukar man väl kalla alla höga 4x4 bilar. tex, stadsjeep. Iallafall, en Grand Cherokee vill jag inte ha, tycker dom är för runda och "nya". En cherokee eller terrano lutar det mot just nu. Vilken är det bästa valet om man ska gå efter hållbarhet och få tag på delar samt hur pass bra dom tar sig fram i snö. http://www.blocket.se/vasternorrland/Je . =5&w=2 Nåt sånt där jag vill åka i. Jag gissar dock att det inte är lagligt att åka runt med såna där däck?


Nej det brukar man inte. Jeep är ett bilmärke. Om du däremot inte bara sneglar på bilmärket Jeep så kanske det finns andra modeller som kan tänkas passa, t ex en Terrano. Kanske kan du jaga rätt på någon halvdekad Range Rover för 10k men det kan nog bli kostsamt då gamla RR inte är den mest pålitliga vagn som gjorts.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka