Köpråd: Rieger kjolpaket till 190e

ska jag beställa kjolpaketet? det är ett paket av merket rieger? hur är passformen? har ju hört lite dåliga saker om rieger! det är till en 190e!



Svar på inlägget: Köpråd: Rieger kjolpaket till 190e



ja de är bara att köpa. billigt och bra för att vara så biligt.. kräver vis spakling men de hör ju till när man ska bygga om bilen.


Har nyss monterat en Rieger Front till min bil. Bra passform!!! Säger jag bara.


de inte årets nyaste bilar..kanske krock skadade eller så? och sen finns rieger kopior i drös....orginal rieger och bra skick på bil borde bara va att trycka dit


okej det lät bra! man har ju läst ett å annat! jag är iaf berädd att få jobba lite för att få dit det! vet inte ens om det passar rakt av! men det märks! så nu ska jag ringa å beställa det imon!


personligen så måste jag erkänna att dessa 190or blir feta med rieger...jobba dit det och visa upp en bild sen


vad jag också hört har det varit lite jobb, ska nog mest troligt nästa månad beställa rieger kjolpaket till min benz...


okej vart ska du beställa ifrån då? blir det mercedeshpen.se? jag bestälde därifrån idag! baketet ska komma om 2 veckor!


dom har tyvärr inte dära till w124:a , men får prata med Chriss ( han som äger Mercedes shoppen och höra om han kan fixa annars blir det stylingkompaniet.se ,



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka