köpråd! volvo 740 tic 88.a

tjena !! ska iväg å kolla på en 740 tic imorn, finns det nåt man ska kolla extra på osv. den har gåt ca 27k mil...



Svar på inlägget: köpråd! volvo 740 tic 88.a



Rost för det främsta.. Och om den är trimmad hur länge den vart det.. Annars är det väl inte nåt annat än på andra bilar.


mmm, håller med loffe, kolla rost i underredet, kolla så turbon inte är för slut... annars brukar det ju inte vara för mycket strul med äldre volvos...


Om den är trimmad, kolla så den inte är sönderspikad.. främst om den är chippad, alltså endast höjt laddtryck och mer soppa.. Gasa upp ettan och tvåan som vanligt, å lägg sen i trean, stämpla fullt då och lyssna extra noga mellan Ca; 3000-3500 varv.. hör du något som låter som om du har en massa stora spikar i en glasburk och skakar om så bör du tänka lite innan köp.. Det betyder att motorn spikar och att föregående ägare kört så.. och det är absolut skadligt för motorn, bränslet antänds lite hur som helst, och du kan ju tänka dig en kolv som är på väg upp som dessutom tänder, inte bra.. En till grej, om han "laddar" på med laddet något fruktansvärt, över ett 1kg och endast chip är det också idé att kanske tänka om, bästa är om du kan hitta en bil med FÅ mil på nacken och otrimmad.. Pm;a gärna om du vill ha mer hjälp på traven då det är rätt viktigt att hitta en fin TIC om du ska ha den ett tag! /stoffe


vad är en 242a värd?? den e ombyggd till 85ans utsende har rally bur i sig ch en b230 motor i sig är den värd 15??


Är den i bra skick osv, så är det ju endast du som kan säga om den är värd 15 eller inte.. kanske e värd fem loppor för mig, å 30 för dig?


ja skiket la ok ingen spec rsot


E du sugen så är det bara slå till, 15 kakor får du ändå inte speciellt mkt för nu för tiden tyvärr.. E det en sån du vill ha så köp köp köp!!!


vad handlar allt om nu då?? =P haha,


Hur gick det?






han va inte hemma idag :S.,, ska iväg imorn förhoppningsviss,


Inte hemma? e det en skojjare? var bor du? *fan, det står ju inte...


mm,, jag börjar bli mindre intresserad av bilen nu, bor i bollnäs hurså??


fattar inte ett piss va det här handlar om ??


Killen har kapat din tråd Läs här så förstår du:http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?pid=174798



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka