köpråd. bra driftingbil

undrar om det är någon som har ett bra förslag på en bra driftingbil för max 50000kr. har funderat på 200sx undrar om det kan va nåt att tänka på. och jag vill inte ha någon jävla volvo!



Svar på inlägget: köpråd. bra driftingbil



har du gått om pengar så är en skyline ett grymt val eller en supra kanske bmw också men om du vill lägga lite pengar på delar till bilen så är volvo att rekomendera


jag tror på 200sx ,, själv blir de nog supra för min del nästa sommar


hitta en skyline eller supra för 50000 så jo men jag tycker du ska satsa på en 200 sx, bakhjulsdrift och turbo, vad mer kan man begära?


finns skylines för bra under 50000. bara titta i england...dock inte gt-r men ändå.


En 200SX är ett bra var. som någon nämde tidigare den har turbo och bakhjulsdrift


högerstyrd skyline från england för 50 loppor är enda alternativet!


200sx s13 är ju en perfekt driftingbil för den har ju så bra fördelning på vikten, 52% fram 48% bak, kan inte bli bättre:>


köp en s13 för 20-30tusen och trimma ltie gran och köp en bra många uppsättningar däck


Tänk på att om du köper en 200sx så är den inte diffad. På med s14 diff då blir det roligare






Kostar det inte mycket att importera med papper och dylikt?


200SX är ju givet val i den prisklassen...


jo, men sen ska man ju ta hem bilen, regristera och allt va det innebär? sen vill man ju ha en i bra skick, och jag tvivlar på att dem för under 50000 i england är toppskick!


får man en bil i sverige som är i toppskick för 50k? nja... ska han dessutom drifta med den så får man räkna med att det blir skador på den, bucklor osv. han lär ju dessutom bygga om den något för att optimera den för drift så det gör nog inget om den inte är i 100% toppskick. reggning:http://www.skyline.se/forum/viewtopic.php?t=3607 prata även med jenset på www.skyline.se så kan han hjälpa dig med reggning.


visst, förstår va du menar med bucklor och sånt, men man kan ju hitta en 200 sx i toppskick om man tänker på åldern?


Ska du drifta är det en svetsdiffad bmw 325 e30 du ska ha. När du lärt dig hantera den riktigt är det dags för dyrare kraftfullare bil. En 325 duger gott och kommer att hålla ganska fint för misshandeln.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka