-Köpråd-: Snabb -Säljråd-: Rover 620ti

Tjenare. Nu har jag starkt börja fundera på att byta bil, för att jag vill ha en snabbare. Köpråd:Det jag letar efter är en bil som ska vara snabb och/eller har möjlighet att trimmas ganska enkelt och mycket, helst ska den vara billig i försäkring också men alla förslag är välkomna! Målet är iaf att få ut ungefär 300hk, efter trim eller direkt vid köp. Jag har kollat in Nissan Sunny GTI-R och Opel Corsa Turbo. Sunny GTI-R verkar jävligt skoj, men hittar bara högerstyrda vilket jag absolut inte vill ha! 4*4 skulle inte vara helt fel heller. Så har ni några andra tips på roliga bilar i den klassen ungefär? Priset får ligga MAX runt 100k. Säljråd:Ni kan se bilderna i "Mitt garage". Årsmodell: 1995 Märke: Rover Modell: 620ti Miltal: 12000 Utrustning: Helläder, helt fungerande ACC, träpaneler, motorvärmare, läderratt, träväxelspaksknopp, universal vinge, sprillans 16" Mille Miglia Action fälgar, 2st sprillans sommardäck. VoS bra mönstring allihop! Övrigt: Finns lite ytrost som ska fixas till innan jag säljer. Annars helt perfekt skick, går som en klocka! Jag har spanat runt efter likvärdiga bilar och dem ligger runt 30-40k, dock är allt original då! Vad tror ni att jag kan få för min ungefär? Tack på förhand! /TobLjuSvar på inlägget: -Köpråd-: Snabb -Säljråd-: Rover 620tiLägg ut din bil för 45k så kan dom få det prutbart. Men om du vill ha 300 hk ska du nog titta på 3000gt, 300zx, Celica Gt-4, 200sx s13 s14, impreza GT m.m. Finns hur många bilar som helst i den klassen.


Den som verkar intressant för min del av dem nämnda är 3000gt. Men hur är dem i försäkringen? Kan inte vara särskillt billigt... Man kan ju få en riktigt fet 3000gt för 90-100k. Men vad är VR4 för något?


VR4 är "Supermodellen". Fyrhjulsdrift, fyrhjulsstyrning, Active aero på frontspoilern och bakvingen. Dubbelturbo. Antar att dom är väldigt dyra i försäkringen. Jo för 100k får du en hyfsad iaf.


Hmm låter lockande som f*n! Några andra som har fler förslag kanske?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka