Köpråd: Liknande Mazda 323f

Hej jag skulle behöve lite hjälp?. Finns det ngn liknande bil som mazda 323F 1,8 DOCH för max 15;000? För 323F är väl en liten o pigg sportbil?Svar på inlägget: Köpråd: Liknande Mazda 323fHonda Civic. Liten och pigg samtidigt som det går att göra den sportigare. Körde en model (den äldre) med 1.5l motorn, bara den var pigg och sen var väghållningen döskön!


skulle jag också köra på


okej...men mazdan ser lite roligare ut sedan måste den väl vara lite piggare med en 1,8 liters motor i stället för 1,5 lr??


jo mazdan är nog piggare . dom går ju faktist riktigt bra för att gå så billigt . blev själv förvånad när jag körde en sådan kundbil


okej...jo en jag känner hade en sådan som förstabil å ha var väldigt nöjd


varför inte någon golf gti ?


för att dom är dyra att både köpa å äga


Den modellen jag körde hade ju 1,5...MEN den fanns med 1,6 109 hk som det var bra klös i. Glöm inte den lägre vikten;) Nackelen är ju rost, men för den prissumman kan du vara kräsen och se dig om lite efter exemplar.


jaha oki , visste inte


aha okej tack så mkt...ngn mer som har ngt att invända om???


Ingen som har något mer att säga


Jag går nog på samma linje som tidigare talare. Hondan är nog snäppet roligare över lag. Dessutom går den att få bra mycket snyggare än 323F enligt mig. Som sagts, så är väl rosten snarare en regel än ett undantag, men har man bara lite tid och ork över så går ju det att fixa till.


Något liknande är väl en peugeot 205 gti eller nåt kanske?


har själv haft flera 323F mellan -90 till -92.. riktigt fina bilar för "nybörjare". enkla att skruva på och pålitlig teknik. relativt soppasnål och doch-motorn går som ett spjut.. 131 hk. Har haft Civic också utan att bli imponerad. Visst finns det mer styling, men är det lönt att styla en bil för 15000 kr med kjolar och annat? Köp dig en fin 323F så kommer du att bli nöjd. Du kommer också att märka fördelen med 5 dörrars. Lycka till!


Varför inte köpa en 323F? Gamla modellerna <93 kan du får för de priset!


Köp dig en Opel Kadett Gsi.. Med en 8v kör du ifrån alla av dom bilarna som nämnts inklusive mazdan.. Eller köp dig en Gsi 16v så har du en riktigt snabb bil! Har själv ägt en Gsi, en 8v, och dom går sjukt bra för att vara så lite hk! Uppgradera till 300cc spridare från nån saab turbo ex och skaffa dig en turbo+ic och montera på gsi 8v så kan du ladda 0,7-0,8 och plocka ut 180-200hk som håller! En Kadett Gsi 8v kan du få från 5000:- och uppåt. Vi sålde våran jättefina 87:a som gått 15k mil för 6500:-


okej...tack för svaren,,,men jag har inte tänkt o turbo konevtera ngn bil..men men Någon mer som har något att säga???


ngn mer som har nåt att säga??


Jag hade köpt en Mazda 323 men inte F-modellen.. tycker vanliga modellen med tre dörrar är bra mycket snyggare.. men jag kan kanske ses som partisk i frågan.. Det är i varje fall roliga bilar att köra och ganska pigga för den pengen.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka