Köpråd: vilket framsystem ska bära upp basen?

har 2 tolvor i skuffen, 10 orginalhögt i bilen. vilket framsystem ska man ha? rimliga pengar alltså inte rainbow för 60 000 kr utan som sagt rimligt! länka gärna och helst med steg!Svar på inlägget: Köpråd: vilket framsystem ska bära upp basen?Vad anser du som rimligt? Vad är det för storlek på högtalarna? driver du framsystemet med ett slutsteg? Att ha 10örignal högtalare betyder inte automatiskt att det blir bra ljud.


alltså, det är audis eget BOSE system som sitter orginal - jag tänkte dock byta framhögtalarna - har kollat och beroende på kvalitén är väl maxpriset ca 2000 kr utan steg och 3500 inkl steg. Det borde väl räcka för ett par bra högt. storlek är 6.5" om jag inte mätte som en kråka, kan vara 5.25" också iofs.


Jag köpte focal i torsdag, blev riktigt nöjd med det ljudet som blev för det priset var en 6.5" kit med diskanter för 1700kr, sen måste du ha ett steg med går väl på 1000kr. kolla på www.dbakuten.se


Vill du ha rent ljud så tycker jag att du ska kolla in DLS framsystem.. Bla Nårdik säljer DLS www.nardik.seKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka