Köpråd GMC TYPHON/SYCLONE!!

Är grymt sugen och nyfiken på dessa bilar. Ni som äger och kör dessa här på Garaget kan väl skriva lite här hur ni upplever dessa fordon. Det vanliga vet jag så som motor v6turbo 4X4 +lite till. 1.Hållbarhet? 2.Resevdelar? 3.Försäkringar? 4.Trim 5.Körbarhet 6.Förbrukning? 7.Lättmekat eller svårmekat? Tacksam för alla svar.. Mvh PontusSvar på inlägget: Köpråd GMC TYPHON/SYCLONE!!Ingen?


försökte också med en sån här tråd. du kommer nog inte att få så mkt respons. kolla med typhoon/Syclone forum istället - det är klart partiska människor som aldrig säger något ont om sina bilar men ändå Tänk på att du nog inte hittar en bil som är dyrare i drift än dessa. Känner folk som har bilar med den 4.3 literssexan UTAN turbo och då drar den 1,5-1,8 liter milen. kan ge en fingervisning på vad en typhoon kan dricka... ärligt talat - jag tycker också de är sjukt coola bilar - men smakar det så kostar det och du kan hitta roligare och mer ekonomisk bil för dessa pengar.


Tackar.. Tja det verkar inte bättre..Men såg att det fanns några här på garaget som hadde!!Så jag tänkte fråga dom.Men klart förbrukningen är hög men jag bryr mig inte så mycket om det.Vill ha en helhets uppfattning om dom. Mvh Pontus


Tyvärr är det många som lägger upp bilar här, men deltar inte aktivt i forum eller på irc. Det bästa är att kolla runt bland de som har bilen du söker, och helt enkelt skicka pm till någon som har loggat in hyfsat nyligen..


Nu äger jag ju inte en Typhoon/Syclone, utan "föregångaren", Buick Grand National. Det är ju amerikansk kvalité, dvs kraftigt varierande, men är bilen orörd (eller skruvad här i sverige) så är det inga problem, men är den däremot skruvad i USA, så bör man kolla upp så det är ordentligt gjort! Reservdelar är inga större problem, i värsta fall går det att beställa från usa och det tar 4-5 dagar om det är en bra säljare. Nu vet jag inte vad en GMC kostar att försäkra, men ring till ett (eller flera) försäkringsbolag och fråga, ännu lättare om du har ett regnummer. Min Buick GN, är billigare än min MB 300E! betalade runt 330:- i månaden, halvförsäkrat, för Buicken..... Trim finns det hur mycket som helst av, kolla med SycloneRobban, eller håll koll på Märkesforumen, det mesta ska klara ~500hk (låda, motor, axlar) OM det är fräscht. Lådorna (TH200-4R) är rätt "sköra", kolla noggrant att lådan inte slirar eller dummar sig, kostar i runda slängar 15k att renovera. Körbarheten kan jag inte yttra mig om då jag inte har kört en sån än! Förbrukningen kan ju variera, men min bakhjulsdrivna Buick Grand National (3.8L V6 Turbo) drar runt 1 liter per mil, tar jag det riktigt lungt så går den på ca 0.8-0.9, och den har ändå runt 400 hk. De är ganska lättmekade, men det beror ju också på vad man jämför med, men i det stora hela så är det hyfsat enkelt, har man inte tummen mitt i handen så kommer man rätt långt! Lycka till!


Tackar..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka