Köpråd, tips tankar och idéer!

Hej, jag går i bilköpartankar för tillfället. Jag har nu en liten fjuttig Jetta -88 som bara är tråkig. Jag har kikat lite på både Cheva Blazer och Ford Explorer kring mitten/slutet på 90-talet. De verkar också ligga hyffsat i pris. Men jag är ingen bilfantast så jag undrar om det finns något speciellt man ska tänka på när det gäller just dessa bilar. Är också på jakt efter något fler forum, internationellt kanske, där man kan hitta mer specifik information om dessa, kanske just saker man ska kolla extra noga på ^^. Någon kanske vet om något bilprogram eller biltidning där dessa begagnade modeller tas upp. Jag är tacksam för all information jag kan få! Även Jeep Grand Cherokee kan vara av intresse.



Svar på inlägget: Köpråd, tips tankar och idéer!



Enda fördelen med Jettan är att man förmodligen är bra mycket gladare när det väl skall tankas i jämförelse om du istället hade haft någon av de tilltänkta jänkarna.


jo, så långt har jag också kommit De drar ju lite mer än jettan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka