köpråd: T5R, Audi s2 eller subaru gt?

står inför ett dilema. försöker sälja min nu. skriv vad ni tycker! själv är jag ute efter en snabb bil. ska köra streetrace om det går. själv är jag helt kär i Audin men Subban lockar också. hur ska jag göra? vet att jag inte kan skriva för fem öreSvar på inlägget: köpråd: T5R, Audi s2 eller subaru gt?du säger ju det själv --> själv är jag helt kär i Audin Helt klart en Audi. går inte att jämföra!


Personligen tycker jag nog subarun. Audin har lite tråkigt utseende, och volvon är för vanlig.... Provkört nån av dom?


Subarun lätt


bmw


inte volvon för framhjulsdriften o för vanlig o tråkig, subarun e ju grymt ljud i men dyr o trimma o få beg trimdelar o få tag på.dvs 400 hk i en impreza e dyrt o svårare o hitta delar. s2 billig o trimma,finns beg delar o hitta samt dom går ju bra. helt klart en 4wd bil då det regerar på gatan o på vintern. ps vet en fin avant till salu=)


grattis till s2an dåKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka