Köpråd om bil

Tjaaa då va det daxs att öppna ögonen efter annan bil, då min bil som finns på min pres nu är död tyvär men ja haft grymt kul me den. Tyvär blir det fördyrt att laga den så ja kan lika gärna leta upp något häftigare. Ja har fått tips på följande bilar. Jag är medveten om att priserna kan skilla stort. Audi s4 Skoda RS VW R32 Personligen e ja mest sugen på en S4...för ja vill ha en lite större bil liksom. Men va säger ni andra som vet något om dessa bilar, mest vet ja sj om Audi men dom andra e ja lite svagare på. Kom me tips om BARA dessa 3 bilar o kom inte me massa " aaa fan köp volvo funkar alltid "...Utan bara tips o råd om någon av dessa bilar. Visa gärna mig era egna bilar ni som har dessa så ja får lite ögongodis att suga på. Tack på förhand så mycket.Svar på inlägget: Köpråd om bilS4 utan att blinka... Varför? Jo, den är snyggast och bäst helt enkelt.


Konstig jämförelse tycker jag...du får räkna med att både Audin och Golfen är bra mycket dyrare i inköp och försäkring än Skodan. Man brukar få vad man betalar för, ska du köpa Audin begagnat så se till att stora servicen är gjord vid 11.000 mil annars blir du ca 30 000 fattigare ganska snabbt.


S4 om du har råd med de dyra driftkostnaderna Skodan om du vill ha en rolig bil som ändå ionte kostar skjortan att äga. Själv skulle jag ta Golfen, den kommer bli en kultbil som håller andrahandsvärdet mycket bra ! Synd att du låst dig för endast dessa tre, det fins så mycket bättre alternativ..


Låt mig gissa....Toyota?


Vilken årsmodell snackar vi? Personligen hade jag tagit audin, har själv åkt en sådan c4 modellen med 2,2L femma med turbo. Ett sånt jävla drag, tror den var chippad ockå, fyrhjulsdriften gör det bara bättre. Men som sagt du kanske inte är ute efter c4 varianten. Oavsett är audin överlägsen när det gäller kvalitet och "uppmärksamhetsvärde". Satsta på en rs-blå s4 och du lär aldrig ångra dig ! Kanske lite dyrare i inköp men å andra sidan har den ett högre andrahandvärde, tror inte den är mycket dyrare i driftkostnad än dem andra. Om du undviker att lämna in den till en audiverkstad utan lämnar den till en oberoende verkstad alternativt servar den själv blir dit inte mycket dyrare...


Nejdå, finnas massor med roliga alternativ till VW's sortiment, fast när det gäller Toyota så är ju Corolla T-sport compressor ett vettigt alternativ till dessa 3, går som en raket och har grym kvallitet. Han verkar ju gilla Mazda, så varför inte sportmodellen av Mazda 6, grymt snygg ! Men som sagt Skodan lär vara dett vettigaste alternativet av dessa 3 om man inte vill lägga ut stooora summor på försäkring, service osv.


Ok men då har ja iaf lite att gå på....Jo en Audi blir de för pengar e inga problem. Tack för hjälpen folks.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka