Köpråd: Aktiv baslåda och 6,5"

Hallå je sugen på o köpa lite nya högtalare och en baslåda allt för runt 2000-2500kr Har just nu en Sony Xplod CD-radio med några år på nacken och orginal högtalare i en Golf III Förslag 1 MDS http://www.mds.se/?artnr=30108 och http://www.mds.se/?artnr=11162 Förslag 2 BRL GAS AS-8 och 6,5 tum - Rockford Fosgate P163C Punch Förslag 3 BRL JVC Paket med 6x9", 6,5", aktivbaslåda vad säger ni?Svar på inlägget: Köpråd: Aktiv baslåda och 6,5"Alternativ #2 Jag är helnöjd med mina, redigt tryck och det går bra att finspela med dem med.


Jahaja tänkte bara att GAS baslådan kanske var i det klenaste laget men dom kanske e bra?


Syftade på framsystemet


skulle satsa på Mds om jag var du!


Tycker att du ska köpa mds grejerna tykcer att det är mer tryck i dem!!! (_har mds själv och är mycket nöjd!!!_)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka