Köpråd: Bra spelare för högst 2300:-

Jag funderar på att ersätta min originalstereo i min Citroën C3 -02 med en ny stereo. Musik är rätt viktigt för mig, tyvärr så erbjuder budgeten inte mer än ca 2300:- just nu. Egenskaper som är plus (men måste inte ha alla) är mp3, aux- eller USB-ingång på fronten, åtminstone hyfsade möjligheter till utbyggnad, modifering av skärmens utseende. Den som jag kikat på mest hittills är Pioneer DEH-5800MP. Andra förslag? C3:an har 6 högtalare, och kanske skule jag byta ut dem också, men det går inte just nu, och jag tycker att de låter rätt bra ändå. Så det får vänta, men förslag på märken med bra kvalité är ju aldrig felSvar på inlägget: Köpråd: Bra spelare för högst 2300:-beg!


Varför inte DEH-6800MP? kostar 2350:- på Nårdik. Har den själv och är mycket nöjd.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka