förslag: röstningsfunktion i forumet

jag tycker att det skulle vara fint med en funktion där man längst upp i tråden kan rösta på olika förslag som skaparen har hittat på. t.ex. köpråd, saab 9-3 eller audi a4 så man får möjligheten att rösta samt att alla ser statistiken. användningsområdena är många och kan rabbla upp flera! alltså, trådskaparen fyller i frågan och alternativen. någon mer som anser att detta var ett bra förslag?Svar på inlägget: förslag: röstningsfunktion i forumetEn ren röstningsida menar du eller kombinerat med meddelande som i en vanlig tråd?


MKT bra förslag!


Bra förslag! Får se vad "the big boss" tycker.


en grej som skaparen av tråden väljer vid "födelsen". detta skall då vara valbart för alla trådar.


Jag åker med!!


En Pollfunktion alltså.. Jo det kan ju vara lite kul.


kanske det istället för att alla ska skriva vad dom tycker kan man lika gärna rösta, mycket enklare att sammanställa också. chrizz, kan det vara något?


Prioriterar annat än poll-funktion just nu. Det har funkat fint utan i snart 3 år så jag ser det inte som något "måste ha just nu" direkt mvh.


aha... men fundera på det när du har tid! vore en kul grej faktiskt


mm håller med, en bra och användbar funktion... inget måste men väldigt kul grej att ha! fixa gärna detta när du har dig chrizz!


ett mycket bra förslag..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka