köpråd för supra mk3..(tack)

som vissa kanske har sätt! så tänkte jag köpa en Ford probe! men då vart jag lite avskräckt så jag börja titta på supra mk3! hur är dom i reservdelar,rost,motor,växellåda! hur vet man att en sån är slut kört? för jag lär inte känna nåt! tanke på att jag kör 740 nu hur är det att chiptrimma dom? håler motorn för det? eller blir det bara skit av allt? är det nåt man ska tänka på om dom är importerade? vill gärna hör bra & dåliga saker om bilen! /mvh HåkanSvar på inlägget: köpråd för supra mk3..(tack)Testa sökfunktionen så ska du se att du hittar det mesta ;-)


har teste det! men jag hittar inga bra trådar


Tror du får samma problem vilken sportbil du än köper om du har otur..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka