*Köpråd ang Honda civic type-r*

Hejsan alla.. Jag har ett litet bekymmer.. har tänkt och skaffa mig en honda civic type-r men vet inte vilken årsmodell ja ska ha.. vilken årsmodell går bäst?chippning osv osv.. och var man skulle kunna chippa den i så fall.. /tack på förhand MVH: Oscar!



Svar på inlägget: *Köpråd ang Honda civic type-r*



du chippar inte en honda civic type-r, det är en sugmotor...


Hondata kpro ska du ha inget chip.. fast börja med avgas+filter Lycka till


jag hoppas du skojjar Bullo.. för man kan visst chippa en type-r.. fattar inte riktigt vad du menar "det är en sugmotor", går väll o trimma lika väl som en turbomatad... i alla fall, itsfun's chip funkar jättebra har jag hört..


Itsfun chip funkar skit vad jag har hört. Nej, men allvarligt talat... Sätt inte i ett chip i en Civic Type R. Byt filter och Avgas och du har samma effekt, och efter det är chippet värdelöst då det inte alls spelar ihop med detta. Gör som MrFister säger och satsa på Kpro, men först av allt. Gå in på www.hondaklubben.com/forum och fråga där istället, för då får du ett bra svar.


Men årsmodell ? eller ska ja fråga på http://www.hondaklubben.com/forum/ /Ooscar


köp 04 eller 05. Den byggdes om 04. Snyggare front, andra fram och baklampor plus lättat svänghjul om jag inte missminner mig.


Du kan ju kolla lite med Istvan här på Garaget. (Också en Boråsare) /Ena


chipp hittar du hos http://www.itsfun.nu/ och jaa.. årsmodell så är min favorit en 04'a



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka