Mitstubishi bästa årsmodellen?

Har hört att det finns vissa bättre årgångar än andra (precis som alla andra modeller, oavsett bilmärke). Vilken årsmodell är bäst av alla Mitsubishi EVO? Kom igen nu ge mig köpråd!!! / Ville



Svar på inlägget: Mitstubishi bästa årsmodellen?



Evo VI TME : )


ok!?, skriv hemskt gärna varför!? vill veta mer om bilen...


För att den är så grymmt jävla brutal, duger det ? Någon annan info har jag inte om bilen eftersom jag inte ägt en eller kommer göra på några år på grund av att dom är så dyra. Men en 4:a på 2L med Turbo och permanent 4hjulsdrift har den, mer behöver jag inte veta : )


ok...tycker odm flesta är brutala


Måste börja med att jag aldrig ägt en evo och inte kan uttrycka mig av personlig erfarenhet. Detta är endast sådant jag har läst mig till/hört osv. Ska du ha en rejsig men inte så bekväm: köp en VI eller allra helst VI TME Vill du ha mer komfort: köp en VIII eller IX Vill du ha en tuff gammelevo: köp en III (Här varnas det för dåliga toppackningar mm.)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka