bil för 50papp

gärna bakhjulsdrift och turbo, vad kan ni rekomendera. tittar på nissan just nu. men de är lite dyra. s14 eller s15 ej de äldre, vad sksulle ni köpa för 50papp.Svar på inlägget: bil för 50pappskit i turbo köp en gammal 325a välj turbo köp en volvo t4 eller likn. kommer inte på några hållbara bilar i 50K klassen med både turbo och rwd atm


Du kan få min fiat coupe turbo för 30k, kolla bilder // André


Slänger iväg min Celica för 55k utan fälgar, ljud och stolar : ) Dock är den ju Fwd och ingen Turbo men den går helt okej iaf, nyservad är den också och en av få som inte gå mer än 12000mil : )


Hur mycket effekt vill du ha i kärran (org eller trim), ska den gå att köra fort med i svängarna också? Komfortdetaljer? Vill du ha grym komfort eller mer sportigare framtoning?


200sx lätt bakhjulsdrift,170 hk turbospis orginal lätt trimmade med!


konstigt att alltid 200sx ALLTID kommer upp. måste vara den optimala bilen inom alla kategorier hehe.


den är ju rätt så billig bil med tanke på vad man får för pengarna


Jag säger som alltid när frågan gällande bilar i 30-120k kommer upp, Porsche 944! 200sx fast tysk . Du får nog ingen turbo för de pengarna men kanske en S om du har tur nog att hitta en. Har en kompis som ägt båda och på frågan hur mkt bättre Porschen är (en 944 N/A) fick jag bara som svar "jävligt mycket"


Jag säger sök igenom alla andra 200 likadana trådar istället för att vara lat o göra en ny..


jo men ja vill ju ha egna köpråd. vill inte lägga mig i andras köprådstrådar. man har ju inte samma krav.


gärna runt 300hk killen har de i saaben och den är lagom, men ja trivs bäst med bakhjulsdrift. lutar åt nissan eller volvo.


Volvo 940 är väl rätt så hållbar i den prisklassen Men ingen sportbil direkt


Driftsäker och hållbar å så med Mecedes C-klass turbodiesel går för dom pengarna. Volvo 940 turbo Toyota supra, tidiga 90-talare Nissan skyline , tidiga 90-talare och äldre 200sx var det nästan bara S13 modellen... Den som har så bra motor... Eller nått...


gå in på bilauktioner.se och kolla om du hittar ngt.. Finns alltid en massa billiga kärror där.


Skulle helt klart köpa en -96ans BMW 328 coupé för de pengarna!! Snabb, snygg, grym komfort...


Håller med?


Du har bara precis samma krav som alla andra


Skulle rekommendera en äldre bmw, typ e30/e36 eller en sån merca som jag har dvs 190e 16v. Inte snabbast rakt fram men härlig motorkaraktär (cosworth topp).


hm, en s15 lär du knappast hitta för 50.000kr...Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka