Måste ha köpråd !!!!!

Tjenare alla ! Nu e de så att jag o farsan tänkte köpa en Citroen zx -93 153HK,tjej körd = inte sönder körd:D , Ngn som har eller har haft en sån eller har erfarenheter? Är det ngt som börjar och krångla? tack på förhand alla som svarar! MVH//Anton



Svar på inlägget: Måste ha köpråd !!!!!



Visste inte ens att dom fanns tills jag såg en igår Klipper in lite från Bilprovningens beg.bilguide: "Citroën ZX är en bil i den populära lilla mellanklassen, ungefär jämnstor med Volkswagen Golf. Modellen debuterade 1992. Bilen har för sin storlek och ålder bra utrymmen och fin fjädringskomfort. En ovanlig finess som fanns på de första årsmodellerna var att baksätet kunde skjutas framåt i längdled 17 centimeter för att skapa större lastutrymme. ZX finns som kombisedan och vanlig kombi. Den senare är en förlängd version med större lastyta. Till skillnad från större Citroën-modeller är ZX en konventionellt konstruerad bil med vanliga skruvfjädrar. Besiktningsresultaten visar på anmärkningar för ojämn bromsverkan, glapp i styrleder och mot strålkastare."



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka