Köpråd, vilken 6.5" eller 8" bas?

Är inne på två stycken JL 6w0, ca tusenlappen styck. Är dom värd den extra slanten från MDS Fanatic FS200 8". Vilken är mest välljudande? Lyssnar på metal och är väldigt tacksam för platsen jag skulle spara med jl (ca 15l för bägge i portad låda) Eller är det någon helt annan jag borde kolla på?



Svar på inlägget: Köpråd, vilken 6.5" eller 8" bas?



Har inte själv hört just den JL..men har hört endel andra JL element och de kan du inte jämföra med MDS. Välljud finns inte så mycke av hos MDS, men ofta hos JL. Du kan även kolla på DLS RW6 element..


Absolut JL elementet. Har inte lyssnat på det direkt men 6w serien är en mycket bra produkt från JL som är väligt välljudande! Satsa på JL, MDS är mer märke än välljud du betalar för!


har hört båda men den från JL audio är inte så hårig ger fint ljud men är lite förklent. skulle vilja rekomendera Dls RW6 - 6,5 subwoofer kit. ger mycket fint ljud och sen sparar du några kronor. MDS grejer är till för 18 åringar


Håller med dig ang MDS, gillar inte dem alls, inte överhuvudtaget!


jag har hört det där dls kittet fast dubbla. lät nå grymt bra. trodde inte att fyra 6.5" kunde spela med kontroll och basa på, så pass bra.


Inga bra grejer, funkar orignal lika bra


Nej det är inget fel på dom men man väntar sig mer när de kostar så mycket som dom gör köper hellre bättre grejer om man ändå måste betala mer än fickpengar fört. Hade en biltema bas 10 a förut den spela bättre än kompisens mds fanatic 10 a, monterade i linknade lådor och samma steg och bil.


det låter ju om mds iaf, men att det skulle låta bra kan jag inte säga därimot.


Håller med förre skribent där. MDS är inte bra thats a fact? Men nog om detta. JL 6W0 rockar på bra bara du har redigt med steg och en rejäl installation helt klart.






Ja kommer förmodligen behålla mitt MacAudio Mac Z 4100 steg, om det kan vara till någon hjälp? Är inte direkt ute efter volym och kraft från basen, är ute efter välljud


För klent ljud i JL?? Ge dom ordentligt med effekt, så är dom allt annat än klena! Tycker dom spelar bra mycket djupare än DLS i alla fall, men därav inte sagt att DLS låter dåligt, vilket dom absolut inte gör! Sen kan jag ju hålla med lite om MDS-åsikten..


Kan ligga nåt i det, körde med steg med lite effekt typ 2X75rms lr nåt med det steget så låtter dls bättre men med kraftigare steg så är de nog monster de käns rejäla,


JL w6 lirar ordentligt bra.. Håller själv på bygger lådor i dörrarna för att montera just dessa element Dock så säger vissa att dessa inte spelar lika bra monterade i dörrar, de gör sig tydligen bäst om man monterar dom så de får lite "cornerloading" Men det återstår väl att se


carpower har en bas som heter raptor 6 som ska vara jävligt grym! har inte hört den själv men den ser onekligen overkill ut http://www.webshop.bertilssonautoelectr . uctid=1116


Jag är själv lite sugen på en Bas som ínte kräver en så stor låda! men vilken av dessa tre är då bäst? Dls RW6, JL Audios eller den som såg åtminstående värst ut carpower raptor6!! DLS sålde ju det som ett kit så då fick man ju två basar (woofer) för en liten peng!


JAg kikar runt lite är carpower ett bra märke för övrigt! verkar väldigt billiga!! men är det något att ha?


jag har själv två basar ur sonic serien, och dom fyller med lätthet de flestas behov av ljudtryck. kan rekomendera carpower starkt! tror inte du blir missnöjd med raptorn! tror BAE spelade ca 135db med en raptor6 ! så det spelar så det räcker vad gäller volym oxå!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka