köpråd Opel Omega

Har hittat en andrabil som e en opel omega -89 det är 2.0 insprutarmotorn. Killen som säljer den har komplettkjolpaket, breddning till dörrar och massor med annan styling som medföljer, den blir riktigt fräck med allt på. Så nu undrar jag vad jag ska tänka på om jag ska köpa bilen? vanliga fel? Bromsarna måste bytas helt runt om för den har stått still ett tag, rost finns där inte mycket. Hur är motorerna på dom? lätta o trimma upp lite? drar den mycket soppa? mvhSvar på inlägget: köpråd Opel OmegaHar haft två stycken. Rolig bil på vintern, rymliga och sköna att köra. Motorerna är väldigt snåla. Har inte haft några som helst problem med dom. Kjolar och skit är ju inte direkt något jag skulle slänga på en gammal Omega. Men är du lagd åt det hållet så kör på.


hahaha, nej men jag får allt med så lika bra


haha vafan säger du Det är en grym vinterbil, har haft ett gäng och motorn håller i alla väder. Trimvänlig är den absolut inte, kostar mycket att få upp den i 150hk utan turbo. Problemet med dom är egentligen bara rost under bilen, trösklar osv! Vad var det för kjolpaket? Hade aldrig satt på ett Lotuskit på en 2,0 iaf den saken är säker. Snacka om bluff Bättre att sälja kjolpaketet om det är i bra skick, är säkert många som är sugna.


Jag har haft en omega visserligen en 2,4 det är trevliga och sköna bilar att köra. Den stora fienden är som sagt ROST !! den brukar frodas ordentligt på gamla omegor. Annars en rejäl bil som bara går och går. Mvh nordstedt


hade också en omega 2,0 innan,, riktigt rolig, men fick skrota den pga all rost som smög sig på den.. har 5 alufälgar till salu om du är intresseradKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka