Köpråd 200sx

Tjo. Nu e det snart dax för bil och jag funderar på nån japsare och har kollat lite på nissan 200sx. Jag har läst lite om dom å så men har inte hittat några nackdelar med dom så undra om någon kan säga nått om dom som man kan vara lite förberädd på eller ska tänka vid ett köp av en sån bil. Sen dom verkar vara väldigt trimvänliga och det verkar finnas allt möjligt till dom. Men är det en bil som e snabb å så? Vad e toppfart på dom, någon som vet? både trimmade och orginal.Svar på inlägget: Köpråd 200sxÄger en själv, mycket nöjd... dock svårt att hitta ett exemplar som inte är sönderkört. Tips är att skaffa oljekyl direkt om du inte är sugen på vevlagerras. Toppfart orginal skulle jag gissa på 220-230 orginal.


min är till salu och den är inte sönderkörd.. motorn har gått ca 1500 mil sen renovering


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=64326 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=37648 Där har du lite skit att plugga.


nackdelen är väl att man endast får vara 2st i bilen.. eller det kanske inte är på alla 200sx s13(?) var iaf på dom s13 jag kollade på innan jag köpte volvon


Det sjuka är att vissa verkar vara reggade för 4, men andra bara 2. Min är för 2, men även om den vore för 4 så skulle jag inte vilja vara en av dom i baksätet Bakom min stol är ungefär 2cm platts för benen ^^ Mycket bra och rolig bil med härlig potensial annars!


Ta en titt på "www.200sx.nu" där finns riktigt mycket bra info om bilarna Men hur funkar det där med reggningen för passagerarplatser? Verkar lite skumt tycker jag. Någon som har ordentlig koll på hur det igenteligen ligger till? Mvh//Millz00rKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka