Köpråd strosek porsche

tjena . jag har hittat en porche 944 turbo strosek. allt verkar vara bra med denna.. men den har stått 3 år och är obes och oskatt. tip top skick men vågar jag köpa en obes bil ? pris runt 100000:- det är en riktig strosek som är trimmad från fabrik 385hästar original. strosek kitt på den med! mycke tacksam för några svar jag tycker ju att 100000:- är lite mycke som sagt för en obes. fast en kompis fick se sin plymo 58 i ett fönster och kostade 425000:- den såldes obes med !! fick inte ens prova den innan hehe..



Svar på inlägget: Köpråd strosek porsche



varför inte, bara kolla över slangar och sånt så det inte torkat sönder. Sen om den är fabrikstrimmad så är det ju inga problem med besiktningen ialf. Kolla senaste papperna från bes också så ser du kanske vad som behövs göras tills du ska dit. Om dessa papperna inte finns, så kan man ringa till bilprovningen och få senaste bespappret i posten hem. Mvh skog


ja tänkte mera på ventil styrningar så dem är fräscha har ingen lust med en motorrenovering! visst små saker är helt ok !!


Åk och titta på den och lyssna efter missljud, tror inte det är nån fara ialf..


Över 4 mille för en 58?...tycker att det låter helt fel:rolleyes:


Strosek, as in konstiga luftslistar i karossen, kontsiga bagageluckor, konstiga små framlyktor?? En orginal 944 turbo är värd mer


den har bara breddningen lysen från vanliga 944-. bagageluckan är ful!! håller med dig.


Är väll inga problem om den går bra, har den stått i tre år pga att den inte gick att bes då förstår jag dig men det verkar ju inte vara fallet. Det är ju en samlarbil så värdet behöver du nog inte oroadig över om du sköter den.


Min supra stog stilla i 3 år, gick igenom besiktningen med undantag av anmärkning på torkarblad (verkan otillräcklig). Konstigt, jag hade tagit bort det torkarbladet... Men alla packningar osv bör bytas, dom kommer vara torra. Men dom håller nog några månader iaf


Gå in på http://www.944sverige.com/ istället. Där har dom koll på allt som gäller frontmotorporschar! Vet att det finns en strosek som varit ute länge som varit i väldigt tveksamt skick men det kanske inte är samma.






en bil kan gå bra fast den inte går att besikta !! är lite nojig . vill inte spendera 100000. sen går den inte igenom!! det kan vara så att den inte har gått igenom på bes på 3 år ! jag tror att jag lägger ner den, verkar vara lite skumt "!!


sorry 425.000


opps glömde en nolla för mycke


men gör en deal med honom... ta och boka tid för besiktning är den godkänd eller små fel så köper du annars så avstår du.? han borde ju gå med på det


Mycket bra sagt!


Dagens bump



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka