Köpråd Subaru Impreza

De måste ju vara 8000mil?



Svar på inlägget: Köpråd Subaru Impreza



ja naturligvis det blev en nolla för mycke. ni är duktiga på att upptäcka fel


Annars hade det vart respect


som vikingpower säger.. Det är inte dyra reservdelar gentemot resten av bilvärlden men man får vad man betalar för.. Kamremsbytet är inte det billigaste som finns, det kostar som sagt ca 10 lök. Men det är en förbannat rolig bil som är riktigt snabb trots sina 218 hk. Hänger av dem flesta bilarna vid rödljusen, tack vare 50/50 fyrhjulsdriften. Min är till salu ifall du är intresserad Lycka till


Tycker ni Impreza WRX STI (03-05) oxå e ett bra köp? Något o säga om den?


Okej. Men vad är skillnaden på en WRX å GT -99? kikade lite på den svarta på blocket från sthlm. är inte helt insatt i dessa bilar. Men en original sådan, hur mkt får man räkna med att den drar milen. när man bor på landet å pendlar normaltkörning. dvs blandad körning.? Hur ligger servisarna på dom. 10 000 Mila sen? Vad skulle ni lägga för en -99 -00 GT? Dock svårt att säga beroende på trim å utförande.. Vad ska du sälja din för "JH"?


Har en WRX STI -02 Har inget negativt att säga om den. Kört 7000mil med den.


Ngn mer som har nå bra att säga:)?? bara att skriva på. allt e välkommet



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka