Köpråd Volvo 850 T5

Jag står nu i dagarna och ska ev skaffa en T5:a, en 95:a som gått 25100 mil. Turbon är ej bytt någon gång, och undrar är det något att köpa?



Svar på inlägget: Köpråd Volvo 850 T5



Beror på hur den e servad?, en volvo kan gå långt om den är rätt servad. Ang turbon så är det nog bytdax snart.


Turbon bör bytas snart. Den kostar några tusenlappar. Något du nog kan pruta bort. Lyssna efter höga vin, titta efter blårök och känn så det inte känns fel när du kör och gasar på lite. Fast det är ju en Volvo. Den kan gå ännu längre bara bilen är skött ordentligt.


Bara bra turbon inte är bytt då du kan pruta mkt och köpa en ny som är större


t5 or brukar tappa kompen när dem gått runt 25-26 000 mil om dem är chippade, upställt laddtryck o.s.v men en orginal t5 brukar det inte vara några problem med:)


Min hade gått 33.000 när jag köpte den, med äckligt dåligt chipp. Hade inga som helst problem med kompen då. Nu har jag iofs skjutit både turbo och två stakar, men det är mitt eget fel Så nä, 25.000 mil är ingenting, allrahelst med orginalturbo = tyder på bra löpande service. Pruta lite eftersom det kanske är dags för turbobyte snart.


Min är en helt orginal t5 automat och den är väl servad och och turbon är fortfarande orginal och den går och beter sig kanon fint trotts sina 22000 mil. Så om den inte har varit tok trimmad så är det la inga problem.. / Engen


Har haft 2 st 850 som framhjulslagren har gått sönder på med dom milen. Annars inget speciellt


Min har gått 25,5 pch håller än. Ska dock inhandla en ny lite större



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka