Beslutsångest !

tjenna. nu när körkortet snart är i hamn så ska det börjas kolla på en bil. En bil som är snygg, rolig att köra, hyffsat bensinsnål och varför inte att ev. kunna utveckla lite tänkte ha den som ett litet rullande projekt fram till sommarn. Så jag tittar på bilar som Calibra , Crx, Sierra 2.9l ( v6? ) Civic, Saab 9000. Du kanske har nått annat tips ? Så har du nått tips ( av egna erfarenheter eller av en polares snack) så speak' up ! Mvh



Svar på inlägget: Beslutsångest !



En Sierra med 2,9 ska du INTE ha som förstabil, den drar fett mycket soppa, är slö och går sönder ofta.


Satsa på Golf, eller civicen du nämnde


Jag snittade på 0.7 med min 2.0l 9000, går att få hyffsat snygg om man jobbar lite på det, handlar som vanligt om pengar och tid, dock en skön bil att köra, går att få tag på en fin för rimliga pengar.


Läs rubriksanvisningarna angående köpråd, sedan kan du ju testa sökfunktionen lite först då dom flesta av bilarna du nämner har varit uppe på tapeten i egna köprådstrådar förr.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka