Köpråd: Peugeot 206 RC - Vad tycker ni?

Helt klart ett alternativ, provkörde en sådan innan jag köpte min GTi för några år sen. Dock vinner 206 RC pga utseendet. Mycket snyggare bil. Mvh. David.



Svar på inlägget: Köpråd: Peugeot 206 RC - Vad tycker ni?



Tusen tack. Kommer upp lite nya bilder på RC:n nästa vecka också så får du se vad man kan göra med en sådan också. Jag har inte lämnat den helt orörd, man måste ju ha en fin bil att glida runt med. Mvh. David.


motorn låter väldigt ansträngd och inte villig att dra på dom högre varven och växellådan kändes väldigt oprecis och dålig känsla,,skapligt slö för att ha 180hp ,,det är det jag kommer ihåg från min provkörning bland dom få saker jag gillade med den var stolarna och att chassit var rätt fint. vill du prompt ha franskt ? annars så är ju Civic Type R överlägsen på det mesta.


Jag hade själv valt en Civic TR över denna, dels är/låter motorn trevligare och sen så har vi driftsäkerheten också 206 RC har väl beskrivits lite som den sanna arvtagaren till 205 GTI, inget dåligt betyg det...


206 rc för mig är en 205 mi16 i nyare utförande, går som ett ollon och med rätt förare bakom ratten kan du göra rätt mycket skada Men som sagt, har du lite större budget hade jag nog satsat på type-r.


rc:n går ju dock bättre än type r:en...


och med det sagt så hoppas jag att du skämtar ? för en RC är då knappast snabbare än en Type R..den är inte ens nära


Min budget är väl mellan 85-95000 för en 04 hellst 05 206RC så type r blir väl 40-50´ dyrare så 206 RC passar nog min budget bättre.


konstigt för de race jag har sett så har inte type r:en haft en chans... när jag kört mot båda så har jag upplevt rc:n som piggare... kan dock vara dåliga förare men känns inte som d när d rör sig om ett par olika... kanske så att ditt testobjekt var slutkört?


nej den RC´n jag körde var inte slutkörd då den mer eller mindre var helt ny ...och ja det måste ha varit tvärkassa förare i type R´n..en RC spöar inte en sån nånstans varesig i fartresurser eller kurvtagning. till trådskaparen..du kan hitta Civicar för under 100k ..ingen omöjlighet






En fråga till bara för er som äger 206 RC kan man koppla in en 7" skärm i den, alltså en ny stereo med skärm, får dem plats? Såg att det finns en på BRL för 4999. Tack för tipset för Type R men blir nog lite för dyrt med försäkringen också, RC hade billigare försäkring.


Så här ser det ut: Mvh. David.


Tack då går det alldeles utmärkt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka