Angående köpråd.

Är det inte dags att öppna köpråds forumet? Ploppar ju upp nya trådar varenda dag. Alltid samma fråga. Förstabil, 100k budget, 500hk. Jag tror inte jag är den enda som reagerat på detta? Är det bara jag som stör mig på dessa trådar?



Svar på inlägget: Angående köpråd.



Det är meningen att köprådsfrågor ska placeras i det forum som lämpar sig bäst för det man vill ha köpråd om. Ett dedikerad köprådsforum för allt blir snabbt rörigt och väldigt svårt att få något grepp om. Köprådsfrågor leder ofta dessutom till diskussioner, och då lämpar sig de forum vi har bra. Tänk dig köpråd gällande bilar, bildelar, bilstereo, fälgar, däck bilvårdsprodukter osv osv i samma forum, då snackar vi rörigt på en helt ny nivå


Jag tycker allmänt börjar svämma över med köprådstrådar... folk skiter i att söka och skiter i att tänka till och skapar nya köpråd i snabbare takt än vad som hinner fixas till av moderatorer. Det ligger 14st köprådstrådar bara under första sidan på Allmänt. Jag tycker en bilköprådsavdelning hade varit i tiden nu


Instämmer, köpråd för enbart bilar borde ha en egen avdelning. Alla andra köpråd avseende komponenter/delar borde läggas i de avdelningar som redan finns.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka