Köpråd:bil för 60-70 tusen,inte gått mer än 3000mil och inte äldre än 3år?

hallå! vi får ett bidrag efter vissa år till ny bil,bara för att mor och far är handikappad. så nu får vi söka nytt bidrag,och då får vi typ 64tusen,MEN,de finns krav. kraven är:inte gått mer än 3000mil och inte vara äldre än 3år ja tycker att det verkar vara omöjligt att hitta en bil för dom pengarna och kravet. så ja tänkte höra om ni vet nå bra köp för kom kraven? mvhSvar på inlägget: Köpråd:bil för 60-70 tusen,inte gått mer än 3000mil och inte äldre än 3år?http://www.blocket.se/malmo/Hyundai_Get . _9&w=3 http://www.blocket.se/orebro/Ford_Ka_1_ . _9&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Hyundai . _9&w=3 - Närmare dig. http://www.blocket.se/jonkoping/Chevrol . _9&w=3 Alla är handlare!


glömde skriva en sak,de måste vara ifrån en bilhandlare ochså


Så?


hehe tackar tackar de var inga värsting bilar man fick för de


Tror inte att din farsa å morsa ska köra som du gör, å som jag gör (A)


ford fiesta st !!! lite dyrare men mycket roligare bil http://www.blocket.se/alvsborg/Ford_fie . =7&w=3


kolla in dom VW / audi / skoda / seat med 1.4 elelr 1.6 motorer, dom har oftast körts väldigt lite är billiga


Ytterligare en köprådstråd som är chat och inte köpråd. Blocket har ett utmärkt filter där du ställer in pris, årsmodell samt miltal sen letar upp de modeller som tilltalar dig. efter det söker du upp köprådstråd för jsut den bilmodeller eller startar en ny om det inte finns någonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka