Köpråd: Mest "lullull" (utrustning/komfort) under 70 000 kr nyare än -99

skall införskaff nytt för max 70tkr och har följande kriterier: så modern som möjligt relativt pigg motor min 150 hk så mycket lullul som möjligt- läder el-stolar stereo nav etc hög komfort för 2 passagerare låg bullernivå Helst inget jättechabrak som bmw 7 serie. lr kanske begränsar mig inte till någon speciell bilmodell utan allt från coupe till kombi interessant! tiPS?Svar på inlägget: Köpråd: Mest "lullull" (utrustning/komfort) under 70 000 kr nyare än -99Audi S4 biturbo. hamnar min röst på.


Får man en sån för 70K?


Ingen 7a, då känns det här lite svårt Du skriver kanske? En 728i är rimligt snål med tanke på storleken utan att vara överdrivet mycket slöare än de starkare alternativen. Som tex: http://www.blocket.se/haparanda/BMW_728 . 20&w=3 Annars är Volvo S80 T6 en riktigt komfortåk, men inte rolig och den tar tar både mer soppa och är klumpigare att köra med än en 7a (vändradien bla) Värt en titt i alla fall Du kan dessutom få en Jaguar S-type för den pengen, behövs väl inte säga mycket mer än just ordet Jaguar som motivation. Fast det är Ford som står för grunden tyvärr... http://www.blocket.se/halland/Jaguar_S_ . 20&w=3 Jag hade förmodligen valt en 7a, tycker du den är för stor kanske en femma är aktuellt? En fullutrustad 540 eller 528 tex?


opel omega b2 me 3.2 liters v6:an.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka