Köpråd bil mellan 80-140000,hjälp!

Hej och hå,nu börjar saaben ha fått göra sitt och det är dags för något nyare. Kör i dagsläget en 96as Saab 900 2.0t som bara krånglar. Har kikat litegrann på Mazda 3 mps men den är ju lite över budget men ser jävligt fin ut. Även kollat lite grann på Nyare 9-3ss. Men skriver här för att få andra förslag,för och nackdelar. Bagageutrymmet får inte vara allt för litet då det ska rymmas en barnvagn där med Men , turbo eller V6 är väl lite av ett krav,4wd inte dumt det heller. Tacksam för förslag ! Gärna med för och nackdelar om bilen! Tack på förhand MVH JammeSvar på inlägget: Köpråd bil mellan 80-140000,hjälp!Ford Mondeo ST220 kanske? Runt hundra papp, V6:a på 3 liter, rymlig och en riktigt bra bil enligt guden Clarkson.


Turbo, V6 och AWD stavas Audi A6 2.7T avant quattro, vilket rymmer både barnvagn och hamnar inom din budget. Hade du inte nämnt barnvagn kanske en 330 touring eller S4 avant vore intressanta alternativ. Men nu är det ju mer familjebil du verkar behöva (barnvagen s.a.s kräver ju lite mer utrymme)


2.7T quattro blir nog lite till överdrift ST220 verkar inte alls dum , någon som vet något gott eller ont om dom ?


Audi A4 avant 1.8t quattro? Bmw 325ix Touring? Den förstnämda enkel och beprövad att få ut mycket effekt ur( dvs chiptrim), den sista är roligare att köra och billigare att underhålla, mycket pga att den har kamkedja men även eftersom delarna är lite billigare. Båda bör kosta ungefär lika mycket att äga och dra ungefär lika mycket bensin. Audin med turbo kanske drar iväg något om du trimmar och har hård gasfot så turbon får jobba, Bmwn vet jag att den kör man runt 0.9-1 liter milen trots gasfot. Ford Mondeo St220 är en bra bil som är mycket (körglad) bil för pengarna, men tyvärr tar fwd bort lite av udden. En Bmw eller Audi quattro är inte dyrare att äga men det är bättre kvalitet. Å andra sidan får du en nyare ford för samma pengar som en äldre Bmw/Audi/MB. Jag hade valt Bmwn av de båda ovan (audin), dels en sexa och dels roligare att köra


Focus ST ligger i rätt budget.


9-5, rymlig, bekväm och snabb.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka