Saab 93 Aero 02 Köpråd

Tjena har vart å köpt mig en 93 aero 02a idag som har AS3 Sterion. Nu vill ja sätta in ett steg och en låda och ja kan nästan ingentingen om detta. Vill köra Orginalsterion, Hade tänkt lägga ca 2-4 tusen på ett enkelt ljud Steg+bas+kablar+adaptrar är inget ljudfreak så lite bas som låter fint skulle vara kanon. Så ja behöver lite köpråd och behöver veta exakt vilken adapter ja behöver för att få allt att funka bra. Ps: En kompis sa att ja kunde sno Lågnivå från bakhögtalarna genom någon adapter? Stämmer detta? Vore Schysst om någon med lite kunskap kunde hjälpa mig:) Mvh NiclasSvar på inlägget: Saab 93 Aero 02 KöprådHar du någon lågnivåutgång över på din original stereo?


inte en anning, därför ja vände mig till dem som har erfarenhet om detta:)


Ett 2-kanalsteg för knappa 2.500 ihop med en bas för 1.000 skulle fungera. Då får du några hundralappar över till kablage. Under 4.000 totalt är det svårt att få till något som är hyfsat tyvärr. Det går att koppla signal från bakhögtalarna men bättre är en liten adapter till cd-spelaren för att få signal därifrån.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka