Köpråd mercedes clk 200 cabriolet 2004

Tjena jag undrar om mercedes cab clk 200 kompressor(med nya karossen som kom 03) är en bra bil? är den pigg? vill inte direkt känna att jag sitter i en nissan när jag kör den:P kör oftast om andra bilar när jag kör och kör rätt snabbtSvar på inlägget: Köpråd mercedes clk 200 cabriolet 2004http://mercefreaken.com/modellene/209/2 . riolet.htm Det är ju ingen sportbilsprestanda direkt med 163hk men den duger förmodligen alldeles utmärkt att susa fram med. Det går ju tydligen att chippa till ca 190. Jag har bara åkt med i den äldre CLK:n så jag antar att komfort och kvalitetskänsla är ännu mer förträfflig i den nyare modellen. Men är det hög prestanda som är viktigast så får du nog titta på en 320 eller 500 istället.


Kan lova att sittandes i en Mercedes känns det låångt till Nissan CLK är inte en bra bil, det är en utmärkt bil. I en cab där man oftast cruisar räcker 200 till men någon piggelin är det inte utan den trivs bättre när man färdas med värdighet. Tycker nog du skall satsa på en 240 istället, lite mer bett och 6ans karaktär är fördelarna men lite högre förbrukning är nackdelen. Och om inget annat så är CLK en bedövande vacker bil, jag vet inte om den tillhör de MB som är lite rostkänsliga men annars är det väl inget man behöver oroa sig över med en sådan.


Kollar man 240 vs 200kompressor skiljer det 0,1 sekund i acc. Jag förstår inte varför man har ett såna motorer på sitt program. En sexa är ju alltid mer "rätt" i en glidare tycker jag. Fyror låter ju trist och brummigt, stämmer liksom inte.


Okej hehe tack för era svar tycker ni jag ska köpa med automat växellåda eller manuell? skulle du kunna länka någon hemsida som kan trimma upp bilen till 190hk? eller är det något man kan göra själv?


Det är väl som med alla slags turbos antar jag, du får lämna in på nån firma som chippar och ställer upp trycket. Det kanske är dyrt på Mercor, osäkert. Jag vet inte vilka som gör det men det borde ju finnas lite ställen. Växellådor får du nog prova själv Jag tycker MB har gjort både bra automater och manuella men jag kör ju alltid över 20år gamla häckar så vad vet jag hehe. Men prova en med sex cylindrar om du kan. Det är en annan grej tycker jag iaf.


Mercedes manuella lådor är (med undantag förstås) lite... opassande för att vara Mercedes enligt mig. Hade de suttit i en Hyundai hade man tyckt det varit kanonkänsla i dem men de är lite... sladdriga för att sitta i en Mercedes tycker jag i alla fall. Automatlådorna är toppklass och det är definitivt en sådan jag tycker du skall ha, om inte annat så är det i princip bara automat som såldes. Mercedesköpare föredrar oftast detta nämligen


det finns ingen chans att du kommer bli missnöjd med varken den gamla CLK modellen eller den nya eller den nyaste. otroligt välbyggda bilar. som Rquired säger; automatlådan otrolig smidigt och hög komfort när du pressar plattan i mattan. kompisen har gjort de sjukaste mönöverna med sin clk 99 i sjuka farter. dock rattar han en CLK 230 (163hk med kompressor)


Okej:) tack för ditt svar! kommer förmodligen att köpa en clk cab 200 kompressor från 2004 imorgon eller eventuellt i övermorgon


http://www.mbscashopen.se/ http://www.carlsson.de/ trimma merca är ganska svårt att få gjort i sverige. speci på en E200komp.


här är clk:en som jag ska köpa


^^


okej ska dock inte skaffa mig e200 utan clk 200 men det kanske är lika svårt att trimma clk 200 som e200?


http://www.tuningchip.se/news_visa_nyhet.php?id=55 http://www.itsfun.nu/index.php?option=c . mp;Itemid=


Samma motor väl?


jo men kolla här t.e.x http://www.blocket.se/stockholm/Trimchi . 11&w=1 där finns e200 med men inte clk 200


http://www.tmchiptuning.com/Mercedes.70.0.html Gamla CLKn och E200 fanns utan kompressor också, med 136hk eller nåt.


aa såg de heheKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka