(KÖPRÅD) Fälgval till bmw 7serie + spacers fråga?

tjo, jag försöker att hitta ett par sjyssta fälgar till min bmw, 740ia. tjejen gillar inte dom nuvarande y-rondell fälgarna. budgeten är inte så fruktansvärt stor så tyvärr inge 19-20 tummare, utan blir väll 18 igen, har tittat på ACE scott Chrome, eller tjejen tittade på dom, jag har svårt att plasera sådana fälgar på en sån stor bil, vad tror ni om kromfälgar? jag är inte intresserad av några alpina fälgar eller liknande, utan detta ska bli en liten special edition så, eller dessa DOTZ MUGELLO 8*18" alla funna på gummivaruhuset, med ett pris runt 6-9 tusen. så det är budgeten vi inte överskrider så kom gärna med förslad och var jag kan finna dessa, desa är mina favoriter Någon som har sett kromfälgar på en 7 serie och har bilder eller invädningar på hur det kan bli? Har en fråga angående spacers också, jag vill gärna få ut mina fälgar en bit, tycker dom är så långt in i hjulhuset, bara ett par cm- 1-2 ifall möjligt? eller är detta absurt? ingen fråga om bredare däck varken fram eller bak utan att få fram FÄLGEN. ifall detta är möjligt med spaccers och hur pass mycket kan man göra detta? hur stora spacers ska man använda sej av?Svar på inlägget: (KÖPRÅD) Fälgval till bmw 7serie + spacers fråga?http://www.molway.com/shop_index.asp?ka . derby=pris 20" för 1895kr/st. Exkl. däck så blir det inte ens 8000kr.


ne, men jag har 2-3 uppsättningar med 18 tums däck, därav är jag mest inne på det, ska in med bilen på lackering i september, :p känns som om att pengarna inte räcker till, tack endå,Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka