Köpråd peugeot

vad tror ni om denna bilen? http://www.blocket.se/vi/22691645.htm Har blivit varnad för växel lådorna på dessa bilar. Hade en mazda 323 innan och som jag var grymmt nöjd med. Vill inte köpa mig en bil som pajjar det första den gör.... MVHSvar på inlägget: Köpråd peugeotUndvik franskt, om Japan ligger i topp när det gäller driftsäkerhet ligger Frankrike i andra ändan av listan. Jag hade inte köpt en sådan om jag varit du, vad ger den utöver vad en japansk bil ger? Samma smidiga bil och väldigt "lagom" för de flesta, men håller mycket sämre än japsen. Satsa på en 323, Almera, Corolla eller liknande hellre Edit: Men snygg var den!


Fan skulle inte sålt av min bil:(


Vet inte säkert hur de e me kvaliten på just den modellen, men tycker allmänt att peugeot har fått dåligt rykte, själv har ja haft 2 st nu och är bland de bästa bilar ja haft


Inte Peugeot morsan har en 206a som har rullat 8k mil motorn ger missljud urtrampningslagret kasst kopplingen slirar och har varit inne för elfel mer än vad hon har kunnat köra den. Riktig jävla skit bil


Att kopplingen är slut är ju pga att den är just tjej körd


haha sant så sant men hon växlar faktiskt ganska snällt och slirar inte onödigt på växlarna;)


Inget franskt..behåll japanskt.


Jag säger som dom flesta andra utav min erfarenhet av franskt,jävla mög att mecka och äga enligt mej! Kör hellre tyskt eller japanskt.En honda civic kanske om du vill ha japanskt:)


Jo, Mazda eller Honda hade jag valt förre Peugeot. du skulle nog behållt din Mazda


Trots att jag äger två stycken 206:or så kan jag inte säga att dom är superbra gällande kvalite och komfort, men ärligt talat struntar jag i det. Jag har haft löjligt roligt med mina 206:or, och det kommer du få i 106:an också. En Peugeot 106 är en gocart med kaross på, så enkelt är det. Slår vilken Mazda som helst i samma prisklass. Visst, det skramlar ibland och är lite krångliga att meka med ibland. Men, ska du ha roligt eller ska du söndagsköra och klaga på komfort? Mvh. David.


Hoppas du skojar. En 323 eller 323F med Doch-motorn är jävligt rolig.(131hk) och 626 Coupe 88-91.(140hk) Nä just det,det är inte samma prisklass. Men dom är fan så mycket billigare och bättre.


Om du seriöst jämför väghållning mellan en 106 Rallye och en Mazda 626 så har du aldrig nånsin kört en 106:a. Jag pratar inte effekt, jag snackar inte om att köra rakt fram heller, jag pratar om att köra där det svänger. Lägg därtill att 106:an vi pratar om här dessutom har förbättrat väghållningen ännu mer så är det inget snack om saken. Men alla har vi delade meningar. Mvh. David.


Att Peugeoten är roligare att köra håller jag med om, däremot vet jag inte om den är så mycket roligare att det är värt det kontra den sämre driftsäkerheten


Det är mycket snack om att franskt inte håller. Men har inte tiderna förändrats? Är inte dagens bilar ganska lika i sitt bygge och dylikt?


Både 307 och 206 är kända för sina småfel, så i det här fallet har inte tiden haft någon inverkanKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka