KÖPRÅD: Förstabil!

Tjenare, blir snart 18 och börjar kolla på olika bilar, skulle gärna vela ha några tips om en bra förstabil , kan också säga att jag inte gillar volvo så mycket , fast inget hat mot dom, tack! De kan vara vad som helst! inte så grym på bilar / Bensinsnål gärna ! Pris: upp till 20.000, som sagt, förstabil



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Förstabil!



Vilken budget snackar vi om? Kan annars rekommendera Vw golf GTI 16v mk2. Går riktigt bra, och drar inte så farligt heller.


Du måste nog specificera dig en del. Vilken budget som sagt? Vill du ha en liten eller stor bil? Turbo? V8? Kombi? Sedan? Årsmodell? Är mycket effekt ett krav? Finns nog en hel del sånna här trådar, gå in på forum och klicka på sök, sen provar du med lite ord tillexempel förstabil, köpråd osv. Då kan du nog hitta lite //Andreas


köp min opel omega 2,6cd.. billig å bra..


Inte Volvo, då blir det svårt... Men BMW E30 och Mercedes 190 är snygga och ska visst vara bra och framförallt så har de bakhjulsdrift! Hur ägandekostnaderna är vet jag tyvärr inte. Men tyskt eller japanskt ska du nog titta lite närmre på. Undvik franskt.


Opel Omega är stora, rymliga och bekväma, riktigt bra bruksbilar med bättre kvalitet än sitt rykte (det var bara 87orna som hade en hel del barnsjukdomar), hittar du ett rostfritt exemplar så har du en riktigt bra bil som inte tar så farligt med bränsle.


Mercedes w124.. typ en 200 eller 230 E ?


Glöm golfen och kolla på Volvo 2/7/940 eller kanske 850 robusta som själve s*tan. Likaså Saab 9000 eller 9-3, väldigt trevliga bilar men välj en MED turbo Annars så kan nog Opel Omega vara ett bra val


säger bara: http://www.blocket.se/arvidsjaur/Mb_420 . amp;last=1


En fin golf 2 eller golf 3 tycker jag är bra första bilar, billiga i försäkring och drift. Inte alls svårt att få tag på delar om något skulle jävlas.






saab 900s 90-93, lättrycksturbos billiga på allt o drivsäkra.


eller en audi 100 i ok skick, mercedesen kanske va lite väl feet


håller på kollar runt på alla tipsen tack så jättemycke, keep them comming om ni har fler


För upp till 20 tusen får man en kalasfin Golf 2:a. Perfekta förstabilar, billiga på alla sätt och lätta att fixa med.


Köp inte en alltför fin bil utan köp en du inte behöver oroa dig så mycket om. Ibörjan blir det lite att man parkerar snett och dylikt, kanske råkar köra in i något staket när man parkerar, tja nybörjarmisstag så att säga, har du då en hel och fin nylackad Mercedes 190E med ovanligt kjolpaket, då är det inte kul att inspektera alla nya repor och bucklor som uppkommit. Nu gör ju inte alla dessa misstag men det är lätt hänt.


Nu tycker jag inte att du ska döma alla andra efter dig själv, men alla kanske inte är så bra som mig att köra? Jag menar, de flest kanske fuckar upp sin fösta bil, utom jag då?


Bmw E30 eller E34


Tja när du väl gör det, kom inte och gråt över det här på garaget, du har blivit varnad


Varnad och varnad. Olyckor händer när man kör över sina begränsningar, vet man själv vad man kan och vad man borde låta bli tills vidare så är det no problemos. Men visst drar man ut på bredställ i tätbebyggt område och kör i 200blås på kuperad väg med dåligt väglag när man knappt suttit i en bil förut så vettetusan om man ska vara jäkla förvånad om det händer olyckor. tar man risker så får man vara beredd på konsekvenserna, tycker man att det äve värt sin bil, sitt liv eller kanske någon annans så är det bara att braka på. Om man nu inte förstår bättre så ska man kanske inte ha någonting snabbare än en cykel


Säger som många andra.. För 20.000 får du en skitfräsch golf 2 och även en o annan fin 3a Bra bilar som håller!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka