Köpråd: Billjud utifrån ett Audison LRX 5.1K?

Jag ska inom kort köpa ny bil och vill då även passa på att byta ut standardljudet mot något mer kvalitativt och välljudande. Kruxet är att jag ännu inte har bestämt mig för vilken bil det ska bli mer än att den ska vara av den kompakta sorten. Tänker trots det höra med er vad ni rekommenderar för huvudenhet, framkit och sub om man har ett Audison LRX 5.1K att bygga utifrån och en budget på 10-12.000 kr? Ett axplock av den musik jag lyssnar på: Kings of Leon - Sex on Fire, Activa - Flashpoint, The Shins - Phantom Limb, T-ak & Akira - Change, Death Cab for Cutie - The New Year Edit: Blekingebilradio tycker att jag ska satsa på Alpine huvudenhet samt ett framkit och sub från Helix som är "det mest prisvärda vi någonsin hört".



Svar på inlägget: Köpråd: Billjud utifrån ett Audison LRX 5.1K?



Har aldrig lyssnat på Helix.......men utifrån mina egna erfarenheter kan jag rekomendera Focals K2 Power....


Blekingebilradio har ju testat Helix. Fråga jimmyostrom här på gorg om hans åsikt om grejerna. De ska ha fullskaligt testat många av deras serier.


Helix funkar säkert, även om det där uttalandet är rätt korkat då de säger att RE serien är det mest prisvärda de nånsin haft......och de har dessutom inte hört allt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka