Snabbaste kombin för under 100 000kr????? HJÄLP!!!

Som rubriken lyder. Vilken bil ska jag sattsa på? Krav RWD eller 4WD! Som ni ser under "gammla bilar" har jag haft ett par bilar och jag kommer fan inte på vad jag vill köpa. Vill ha något som man kan ta ut på mantorp till sommaren utan att skämmas, men även kunna kasta in en barnvagn en sönda eftermiddag utan att vara orolig att bilen inte ska starta. Låter kanske som en dröm men men, Du kanske känner någon som säljer en preppad kombi? du har kanske har bättre fantasi än mig? ordet är fritt, kom nu med idéer för jag har total idétorka!!! HJÄLP nu tack!



Svar på inlägget: Snabbaste kombin för under 100 000kr????? HJÄLP!!!



Man hör ofta en del som är mycket nöjda med sin "Skyline" kombi, Nissan Stagea. Har samma drivlina som Skyline så det bör gå rätt bra. För övrigt, vad är det för fel på en S4an?


RS2 avant, blå eller röd.. De går ju att skrämma en del, roliga bilar dessutom!


Visste att den frågan skulle dyka upp:-D Jag har tröttnat på S4:an vill ha något enklare,billigre slit och släng kärra... ja jo Stagea har jag kollat på, men då min NÖT till flickvänn vägrar ha en v-styrd bil:-S plus att jag då blir tvungen att byta till R34 fronten för FAN va Stagean har ful front.


HMMMMM, Den kärran har jag glömt bort.... Blocket nästa :-) tack tack. men låt förslagen strömma in:-D


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar gör sökningar, det finns mängder av bilar i galleriet eller om du söker efter köpråd och kombi. Detta passar bättre i din blogg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka