Köpråd Mazda rx-8 eller liknande?

hejsan. är lite inne på att byta bil framåt våren. har tittat en del på Mazda rx-8 o tycker den verkar fin o trevlig. ´ någon som har erfarenhet av den eller har hört nått om den. någon som vet service intervaller och liknande hur dyr den är o serva då de är en wankel motor. kanske några tips på liknande bilar? runt 160k Tack på förhand:D



Svar på inlägget: Köpråd Mazda rx-8 eller liknande?



Eftersom du inte fått svar på en månad rekommenderar jag Svenska Wankelregistret.se. Där ligger det dessutom en köpråds tråd om just Rx-8an på första sidan, "Motivera mig för köp" heter den.. Vi kommer dessutom vara på Bilsport Performance & Custom Motor Show, monter A02:14 om du vill snacka med folk som älskar dessa bilar och motorer. Det kommer också stå en Rallycross Rx-8 i våran monter!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka